Curcuma nutri & organic shop je nastao u želji da na jednom mestu okupimo najbolje proizvode.

U srcu Dorćola

Težili smo i tome da se razlikujemo po enterijeru i skladištenju rinfuznog asortimana te su Curcuma teglice pokupile sve simpatije naših kupaca. Iako se nalazimo u srcu Dorćola, za kratko vreme smo ušli u srca mnogih koji nam i nisu tako blizu.

Stručno i ljubazno osoblje

Na samom ulazu u Curcumu će vas dočekati stručno i ljubazno osoblje kao i pregledne police pa tako svim proizvodima imate pristup. Naši zaposleni će vam rado pomoći pri odabiru, bilo da ste u potrazi za kvalitetnim sastojcima za poslastice,čvrsto verujete u moć superhrane ili tek želite da se upoznate sa njenim dejstvom. 

Komunikacija sa Vama

Jako nam je važna i komunikacija sa vama. Vaše želje, pohvale i kritike osluškujemo te na društvenim mrežama gradimo jednu veliku i lepu zajednicu. Tu redovno sa vama delimo benefite biljaka, preporuke stručnih ljudi, novine i ono što je mnogima omiljeno a to su zdravi recepti. Ovde ćete pored toga moći da vidite i najprodavanije proizvode, kako su drugi ocenili neke od njiih, pročitate kvalitetne tekstove na blogu itd.

Uživajte u našem sadržaju!

Hvala na poverenju,
Vaša Curcuma 

Da li znate da je otvorena najsnabdevenija prodavnica zdrave hrane u samom srcu Dorćola?

Pusti video zapis

Da li ste znali da se za bolje zdravlje savetuje šaka orašastih plodova na dan, odnosno 30 grama na dan?

ZAČINI

Za kuvanje je potrebna ljubav, vreme i dugogodišnja praksa. Kada poželite da dragim osobama servirate nešto zaista posebno, tajna je u začinima

SUPERHRANA

Kolagen Kompleks Colnatur sa dodacima namenjen je osobama koje imaju problem sa kostima i zglobovima. Pored toga, koristi se i za bolji izgled kože i rad mišića. Proizvod je potpuno prirodan, bez aditiva i lako svarljiv.

NAPICI

Ukoliko tražite osvežavajući napitak koji uz dobar ukus ima i brojne benefite, predstavljamo vam Revita dijetetske proizvode.

ŽITARICE

Bogata mešavina žitarica, orašastih plodova i suvog voća, savršena su ideja za doručak. Musli lešnik bez dodatog šećera dobitnik je Velike zlatne medalje za kvalitet na Novosadskom sajmu 2019. godine.